Info

Telemach solutions paketi za poslovne korisnike

Telemach solutions paketi za poslovne korisnike – 12 MJESECI BEZ PRETPLATE NA FIKSNU TELEFONIJU U BIZ NET + PHONE PAKETIMA* ČETIRI MJESECA 50 % POPUSTA NA PAKETE BIZ NET

Iz Telemach Solutions, platforme namijenjene poslovnim korisnicima sa vrhunskom uslugom i fleksibilnim rješenjima prilagođenim potrebama korisnika, stiže nova akcija koja korisnicima garantuje još veću sigurnost, kvalitet, efikasnost i niže cijene!

BIZ NET + PHONE Telemach Solutions paket, posebno je kreiran za korisnike koji trebaju uvijek više. BIZ NET + PHONE paketi nude jedinstvena i prilagođena rješenja interneta i fiksne telefonije. U okviru nove Telemach Solution akcije, korisnicima koji se opredijele na paket BIZ NET + PHONE na ugovorno vezivanje od 24 mjeseca osigurat će se benefit u vidu 12 mjeseci bez pretplate na fiksnu telefoniju.

U ponudi su i paketi BIZ NET Telemach Solution platforme sa 50 % popusta na cijenu interneta prva četiri mjeseca.

O novostima Telemach Solutions-a , platforme za poslovne korisnike, Kenan Đonko, CMO Telemach kaže:

-Cilj Telemach Solutions-a je da što većem broju firmi omogući kvalitetan i pouzdan internet. Telemach Solutions u okviru BIZ NET + PHONE i BIZ NET paketa nudi brzine i do 200 Mb/s, ali i uslugu fiksne telefonije po do sada najnižim cijenama. Zahtjevnijim pravnim subjektima koji u domenu digitalnog poslovanja žele velike brzine optičkog interneta koje garantuju apsolutnu sigurnost u poslovanju, nudimo Internet brzine do 10 Gb/s i dobro razvijenu mrežu nacionalnih i međunarodnih linkova. Telemach Solutions je korisnicima na raspolaganju 24/7 putem Call centra pozivom na 1360. – kazao je Kenan Đonko.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem