Zabava

Telemach otključava dodatne digitalne TV i radio kanale za svoje korisnike

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Telemach otključava dodatne digitalne TV i radio kanale za svoje korisnike – Kao operater sa najvećim brojem kanala u Bosni i Hercegovini, Telemach je pripremio iznenađenje za svoje korisnike. Od 20.6. do 31.8.2019. godine ponovo otključavamo dodatne digitalne kanale i Video klub naslove našim korisnicima.

Uživajte u programu na više od 230 TV i 70 radio kanala

Tokom trajanja akcije, od 20.6. do 31.8.2019. godine, otključavamo dodatne digitalne kanale iz ponude svim postojećim i novim korisnicima EON, D3 i Total TV platforme. To znači da ćete imati priliku da uživate u programu na više od 230 TV kanala, od kojih je preko 60 u HD rezoluciji i preko 70 radio kanala. Pored ovoga, dostupno vam je preko 16.000 popularnih naslova u Telemach Video klubu koji neprekidno raste.

Sadržaj za svačiji ukus

Ukoliko ste ljubitelj serijskog programa, pored postojećih domaćih hit serija kao što su: „Konak kod Hilmije“, „Žigosani u reketu“ i „ Ubice mog oca“, među otključanim sadržajima moći ćete pratiti najtraženije i najgledanije serije „Igre prijestolja“, „Tudori“, „Riviera“, „Milijarde“ kao i ekskluzivne filmove i druge serije i dokumentarce prestižnih kanala i video platformi: HBO Premium, Cinestar TV Premiere HD, Pickbox Now, National Geographic +, Hopster i drugi.

U velikom izboru HBO naslova možete uživati aktiviranjem ovog paketa putem portala MOJ Telemach, dok će ostali kanali biti automatski otključani.

Za korisnike Grande Extra, Grande Premium, EON Full i EON Premium paketa pripremili smo poseban katalog s atraktivnim naslovima. Svakog mjeseca, tokom promotivnog perioda katalog će biti obogaćen sa 10 novih filmova različitih žanrova.

U našoj ponudi imamo najtraženije TV i Radio kanale, najveći broj kanala u HD rezoluciji, napredne funkcije kao što su TV unazad do 7 dana, TV na više uređaja i najveći Video Klub u zemlji.

Mreža nove generacije

Kontinuirano radimo na inoviranju TV, internet i telefonskih servisa i s ponosom ističemo da je EON platforma najbrže rastuća TV platforma u Bosni i Hercegovini.

U narednom periodu ćemo ulagati u dalji razvoj najveće optičke GIGA mreže nove generacije u Bosni i Hercegovini, superiornu platformu EON, kao i nove napredne servise.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno