Biznis

Telemach omogućio plaćanje računa online bez provizije

Korisnici koji su prijavljeni na e-račun, link za online plaćanje će dobijati svakog mjeseca u okviru e-računa. Svi Telemach, Total TV, HS, HKB-net i MH Company korisnici na Moj Telemach portalu ili aplikaciji, moći će da pristupe linku za online plaćanje.

Online plaćanje se vrši na veoma jednostavan način u svega par koraka,unosom brojeva sa platne kartice u online uplatnicu. Ukoliko je neophodna dodatna pomoć o online plaćanju računa, potrebno je pozvati Telemach kontakt centar 1360 ili 051 249 999 za Total TV korisnike, poslati email na adresu [email protected] ili kontaktirati Telemach putem live chat podrške na web sajtu telemach.ba. Agenti Telemach-a dat će vam dalje inpute.

Iz Telemacha poručuju korisnicima, ukoliko to do sada nisu učinili, da sa štampanog računa pređu na e-račun. Aktivacija e-računa se može izvršiti preko Moj Telemach portala ili aplikacije, ili slanjem maila sa zahtjevom za e-račun na [email protected]

Čuvajmo zajedno naše zdravlje i životnu sredinu uz jednostavniji način plaćanja.
Ostanite kod kuće, budite bezbjedni i završite sve online. #ostanikodkuce

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem