Info

Telemach od sada nudi pakete putem optike

Telemach od sada nudi pakete putem optike i rezidencijalnim korisnicima
Telemach od sada nudi pakete putem optike i rezidencijalnim korisnicima
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Telemach od sada nudi pakete putem optike- Mostarac Ante Paradžik, prvi je korisnik najmodernije digitalne tehnologije koju je kompanija Telemach odnedavno uvrstila u ponudu rezidencijalnim korisnicima. U pitanju je usluga FIBER POWER, novi korak u daljnjoj modernizaciji Telemach usluga, koja se pruža fiber optičkim kablom. Usluge pružene FIBER-om važe za najstabilnije, pouzdanije, brže, a pružaju brzinu interneta do 200 Mb/s. Kvalitet i stabilnost interneta, kako nam je rekao Ante, njegovom unuku koji pohađa Srednju Elektrotehničku školu u Mostaru bili su presudni da se porodica Paradžik opredijeli za paket Telemach-a putem optike.

„Koristim usluge Telemach-a otkako je prisutan u Mostaru i mislim da sam jedan od prvih pretplatnika na području Mostara. Meni je, iskreno da vam kažem, bitna digitalna televizija i telefon, ali je zato internet bitan mom unuku srednjoškolcu Mariju Zovku. Kada je on saznao da Telemach ima mogućnost da putem optike pruža usluge, morao sam priključiti FIBER paket. Prezadovoljan sam uslugom, kvalitet se primjeti, a i unuk je češće kod mene“ – kazao je Ante Paradžik iz Mostara, koji je od Telemach-a, zbog toga što je prvi korisnik FIBER usluge, dobio i prigodan poklon, kao i 12 mjeseci HBO paket gratis.

O pružanju usluga preko optike uz pomoć koje korisnici bez obzira na broj korištenih aplikacija i servisa na jednom priključku neće imati odstupanja u kvaliteti, kao i FIBER paketima, više nam je rekao Kenan Đonko, CMO Telemach kompanije.

„Na optici se bez teškoća može gledati HD video na YouTube-u i paralelno na drugom računaru igrati online igra ili raditi, a lako istodobno obaviti i učitavanje fotografija. Fiber Power pruža maksimalnu snagu i važi za budućnost svih servisa jer putem FIBER-a korisnicima nudimo brzine i do 200 Mb/s. U FIBER paketima za sada moći će uživati građani Mostara, a kasnije i Sarajeva, jer širenju optičke infrastrukture planiramo za sada na tim područjima – istakao je Kenan Đonko, CMO Telemach Kompanije.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno