Info

Telemach: novi raspored digitalnih kanala

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Telemach: novi raspored digitalnih kanala – Kompanija Telemach je pripremila novi raspored kanala D3 digitalne televizije, čime će svojim korisnicima omogućiti jednostavnije pretraživanje kanala. Od 13.6. će biti aktivna nova programska shema za područje Zenice.

Lista kanala će počinjati od broja 1 na daljinskom upravljaču. Svi digitalni SD i HD kanali nalazit će se na jedinstvenoj listi podijeljenoj po kategorijama: na lokalne i regionalne, filmske i serijske, sportske, dječije, dokumentarne i zabavne, muzičke, informativne i strane, kanale za odrasle i radio kanale. Kako biste se bolje upoznali sa novim rasporedom i ponudom potrebno je da restartujete vaš digitalni prijemnik.

Novi raspored će vam stići na kućnu adresu uz račune, a možete ga preuzeti i u svim Telemach poslovnicama i na web stranici www.telemach.ba.

Uživajte u najtraženijim TV sadržajima i najvećem broju HD kanala u BIH!



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno