Info

Telemach Eko patrola uredila Festivalsku ulicu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Telemach Eko patrola uredila Festivalsku ulicu- Zaposleni u kompaniji Telemach i tridesetak volontera omladinske platforme Hoću.ba okupljeni u Telemach Eko patrolu, danas su uređivali Festivalsku ulicu u Sarajevu.

Telemach Eko patrola je očistila svaki kutak ulice koja živi svoj glamurozni život u okviru Sarajevo Film Festivala. Vrijednoj ekipi Telemach Eko patrole priključivali su se i građani Sarajeva koji su na ovaj način pokazali da imaju izuzetno visoko razvijenu svijest o potrebi redovnog čišćenja grada što je jedan od glavnih faktora za kvalitetan život njih i njihovih porodica u urbanoj gradskoj zoni.

Delegacija društveno odgovorne kompanije Telamach je najvrijednijoj aktivistici omladinske platforme Hoću.ba Iman Krnjić uručila Tablet te joj na taj način adekvatno nagradila inicijativu koju je pokazala tokom akcije uređenja Festivalske ulice.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno