Oglasi

Tehnomax zapošljava – prijavite se!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Tehnomax zapošljava – prijavite se! – Preduzeće TEHNOMAX doo Zenica je u potrazi za novim i ambicioznim kadrovima koji će dati svoj doprinos i učešće u ostvarivanju postavljenih ciljeva. Ako ste kvalificirani i spremni za dinamičan i izazovan posao, ako ste ambiciozni, odgovorni i željni napredovanja, pridružite nam se.

Pozivamo Vas da svoju karijeru gradite u pozitivnoj, inovativnoj i respektabilnoj kompaniji koja posluje 18 godina na teritoriji cijele BiH …

U potrazi smo za kandidatom starosti od 18 do 30 godina koji posjeduje odgovornost, spremnost za rad u timu, želju za učenjem i vrhunsko poznavanje tehničke robe. Vaše znanje iz oblasti web dizajna, on-line poslovanja i SEO marketinga bit će velika prednost. Vaš posao je prodaja i tehnička podrška kupcima, rad u maloprodaji preduzeća, unos artikala u bazu podataka te ostali poslovi u skladu sa Ugovorom o radu …

 Nudimo Vam probni rad uz mogućnost zasnivanja stalnog radnog odnosa, zanimljive radne zadatke, rad u poticajnoj i ugodnoj radnoj sredini, mogućnost stručnog usavršavanja i primanja u skladu sa angažmanom!

 PORED USLOVA PROPISANIH ZAKONOM, KANDIDAT TREBA DA ISPUNJAVA SLIJEDEĆE USLOVE:

  • minimalno SSS tehničkog, informatičkog ili sličnog smjera
  • samostalnost u obavljanju poslova uz želju za usavršavanjem
  • visok nivo odgovornosti i marljivosti uz timski pristup radu
  • obavezno je da kandidat posjeduje znanje iz oblasti tehničke robe (IT, smeđa i bijela tehnika)
  • prednost je da kandidat posjeduje osnovno znanje iz oblasti poslovanja u maloprodaji
  • poželjno je da kandidat poznaje engleski jezik, posjeduje vozačku dozvolu i da poznaje osnove web dizajna, rad na socijalnim mrežama, SEO itd.

Vaše prijave sa biografijom i slikom možete poslati na e-mail: [email protected] ili lično dostaviti u prostorije preduzeća na adresu: TEHNOMAX doo Zenica, ulica Titova 2 radnim danima od 09h do 17h!

 Svi kandidati koij uđu u uži izbor bit će kontaktirani putem e-maila ili telefona …



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno