Ljudi

Tarik Filipović: navijam za Čelik, podrška za Dinamo

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Tarik Filipović: navijam za Čelik, ali podrška za Dinamo – Dinamo večeras od 21 sat igra jednu od najvećih utakmica u historiji kluba. U Lisabonu protiv Benfice brani 1:0 s Maksimira za plasman u četvrtfinale Europa lige.

Euforija je zahvatila Hrvatsku, interesovanje za utakmicu je veliko, a mediji u našem susjedstvu prate sve zanimljive detalje.

Tako su novinari 24 sata razgovarali s našim Zeničaninom poznatim voditeljem na HRT-u Tarikom Filipovićem. Poznato je da je Filipović vjeran našem Čeliku iz Zenice, a novinari 24 sata tvrde da je Tarik za Dinamo počeo navijati kada je došao u Zagreb i da sada prati svaki njegov korak.

Filipović (47) je kazao da je spriječen zbog obaveza otputovati u Lisabon, ali već je pripremio “bazu” za spektakl.

“Obično s dečkima gledam utakmicu, a sad ću s mlađim sinom jer je svaku odgledao”, tvrdi Filipović.

Kako je pojasnio, nikad nije vjerovao u uspjeh više nego sad.

“Svi su kao jedno. Možda je to onaj provjereni recept koji je imao i Dalić. U svakom slučaju, Bjelica je odličan trener koji zna što radi i želim nam puno uspjeha”, kazao je Filipović.

Dodao je da navija i za Čelik.

“Navijam za moj Čelik, ali i Dinamo mi je baš prirastao srcu te sad žustro navijam za ‘modre’, rekao je Filipović, koji je sa sinom čest gost maksimirskog stadiona.

radiosarajevo.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno