Posuđeno

Tarik Filipović javio se iz Breze: Ronaldo i Messi su “out”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Tarik Filipović u radnoj je posjeti BiH gdje snima scene za novu sezonu serije “Kotlina”.

Glumac i voditelj pohvalio se fotografijom iz Breze sa seta na svom Instagram profilu.

“Ekskluzivno!!! Ronaldo i Messi su ‘out’! Novu kampanju za svjetski poznati brend snimaju dva rudara iz Rudnika mrkog uglja ‘Breza’…”, napisao je uz fotku na kojoj on i još jedan od likova iz serije igraju šaha.

Filipović se referirao na poznatu reklamu Louis Vuittona, a fotka je nasmijala njegove pratitelje i pokupila stotine lajkova.

Podsjećamo, Ronaldo i Messi “zaigrali” su šah na viralnoj fotografiji iz 2022. godine u sklopu reklamne kampanje poznatog brenda.

Louis Vuittonu pošlo je za rukom nešto što nije nikome do tada. U svojoj reklamnoj kampanji privukli su dvojicu najvećih rivala i nogometaša koje je svijet vidio posljednjih decenija, a sve je prošlo pod sloganom “Pobjeda je stanje duha”, odnosno “Victory is a state of mind”.

Inače, snimanje druge sezone serije “Kotlina” u produkciji SCCA/pro.ba u okviru projekta BH Content Lab BH Telecoma počelo je u martu ove godine.

Kreatori serije su Danis Tanović i Amra Bakšić Čamo, dok scenarij potpisuju Tanović, Bakšić Čamo, Nikola Kuprešanin i Adnan Lugonić.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno