Info

Tarik Filipović dobiva natrag svoj zagrebački stan

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Nakon tri i pol godine sudskog parničenja, presudom Općinskoga građanskog suda u Zagrebu odlučeno je da se glumcu vrati njegov stan u zagrebačkoj ulici Vinogradi s pripadajućom garažom
Vezane teme

    Tarik Filipović

U tom stanu živi Suzana Korbar, tuženica u parnici koju je glumac pokrenuo još u studenome 2012. godine, piše Jutarnji list.

Kupac stana bio je Suzanin bivši suprug Siniša Korbar koji Filipoviću prema ugovoru iz svibnja 2010. nije isplatio utvrđenu cijenu za stan od 83 četvorna metra i garažu čija je površina oko 19 kvadrata.

Ugovorena cijena bila je 230 tisuća eura, no taj iznos Tarik nikad nije dobio, a Korbar je posebnim ugovorom stan darovao bivšoj supruzi koja se u njega uselila ne znajući za raskid kupoprodajnog ugovora između Filipovića i njezinog supruga sklopljenog 24. listopada 2011. godine.

Budući da se nije htjela iseliti iz stana, glumac ju je tužio.

Razlog Korbarove neisplate navodno je stečaj u koji je upala njegova građevinska tvrtka Grič gradnja d.o.o.

‘Nema se tu što puno pisati. Stan nije plaćen i ja sam i dalje vlasnik. Nevjerojatno je da se može dogoditi da ti se netko useli u stan i onda godinama gubiš živce na sudu kako bi se udostojio iseliti’, rekao je Tarik za Jutarnji list.
tportal.hr



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno