Rukomet

Talenti Čelik Juniora

Škola rukometa “ČELIK JUNIOR”, koja je svoj rad posvetila djeci, krcata je talentima, a za koje su zainteresovana najveća svjetska rukometna imena. Ne tako davno iz Čelik Junior pravo za Njemačku otišao je 14-godišnji dječak, Tony Ivanković, čiji je potencijal i kvalitet prepoznala ekipa SBC Traunstein, a za koju bilježi odlične nastupe.

Prošle sedmice za Njemačku otputovao je i član juniorskog pogona Čelik Juniora. Riječ je o prepoznatljivom igraču, srednjem beku, škole rukometa “Čelik Junior”, Hamzi Hadžiću. Naime, Hamza je dobio poziv od strane njemačkog ligaša Gummersbach, te će u narednim danima odigrati veliki broj kontrolnih utakmica, a gdje će imati priliku još jednom da pokaže svoje rukometno znanje i vještine.

Škola rukometa “Čelik Junior” je zasigurno ponosna na činjenicu da svakim danom sve više i više rukometna elita prati rad škole, te uočava talente, a kojih je, ako je suditi prema riječima profesionalaca, mnogo.

Čelik Junior nastavlja svakodnevni rad sa djecom svih uzrasta, a uskoro će da otputuju i u Srbiju na međunarodno takmičenje. Svako ovakvo takmičenje služi da se prezentira dosadašnji rad, a budući da je Čelik Junior učesnik velikih turnira, samim tim mogućnost da djecu zapaze iz elitnih klubova je jako velika.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem