Ostali sportovi

Taekwondo Akademija Jale nastavlja sa treninzima

Taekwondo Akademija Jale nastavlja sa treninzima – Danas je TKD Akademija Jale okupila takmičarsku ekipu pred nastavak odvijanja trenažnog procesa nakon više od dva mjeseca pauze uzrokovane pandemijom COVID-19.
Takmičari su dobili nove trenerke i majice, kao nagradu za uspješno odrađene turnire u prošloj i ovoj godini gdje smo napravili zapažene rezultate.
ArcelorMittal Zenica je ukazao podršku našim takmičarima i omogućio nabavku veoma kvalitetne opreme.
“Drago nam je što ponovo krećemo s treninzima, što su naša djeca zdrava i jedva čekaju da se vrate na trening. Veliko hvala kompaniji ArcelorMittal Zenica, koji su i ove godine podržali naš projekat i pomogli da se on realizuje. Svima koji žele početi sa treniranjem vještine taekwondo, naša vrata su širom otvorena. Dođite i budite dio našeg kolektiva, trenirajte s najboljima i uvjerite se”, izjavio je Jasmin Mujanović Jale, direktor Akademije (Majstor Crni pojas 5 DAN WTF Kukiwon).
“Konačno smo se ponovo okupili i možemo nastaviti gdje smo stali. Ovim putem se zahvaljujemo kompaniji ArcelorMittal Zenica na nesebičnom doprinosu razvoju ovih mladih takmičara, jer su i ove godine pokazali spremnost da u teškim vremenima, što se tiče pandemije, pomognu sportu i lokalnoj zajednici, i hvala što su prepoznali uspjehe našeg kluba. Naši članovi su hvala Bogu zdravi i mogu se vratiti na treninge, i nastavljamo dalje se pripremati za turnire, tako da nastavak takmičarske sezone dočekamo spremni. Svi koji žele biti fit, baviti se rekreativno ili profesionalno ovim krasnim sportom, naša vrata su širom otvorena.
Trenirajte sa najboljima i uvjerite se”  izjavio je Ismir Horić, trener takmičarske ekipe (Majstor Crni pojas 3 DAN WTF Kukiwon).
TKD AKADEMIJA JALE
Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem