Ostali sportovi

Taekwondo akademija Jale: Adina Kobilica na okupljanju reprezentacije BiH

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Taekwondo akademija Jale: Adina Kobilica na okupljanju reprezentacije BiH – Protekli vikend u Sarajevu je održano okupljanje taekwondo reprezentacije BiH.

Ispred našeg kluba, zbog ostvarenih rezultata, pozvana je Adina Kobilica i kroz ova dva dana takmičari su imali tri treninga, i plan reprezentacije je nastup na Evropskom prvenstvu koje će se održati u decembru u Sarajevu.
“Čestitamo našoj Adini, što je predstavila naš grad i klub, i želimo joj puno uspjeha u budućnosti. Ovo je dodatni podstrek za našu mladu Adinu da nastavi sa dobrim rezultatima.
Ovim putem se zahvaljujem trenerima reprezentacije i Upravnom odboru TKD Savez FBiH koji je donio odluku da savez finansira troškove boravka i ishrane naših takmičara i trenera tokom ovog vikenda”- izjavio je trener Ismir Horić.


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno