Nogomet

Svjetske kladionice na strani Zmajeva: Džeko i društvo favoriti u baražu

Svjetske kladionice na strani Zmajeva: Džeko i društvo favoriti u baražu – Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine prvi je favorit doigravanja Lige nacija za plasman na Evropsko prvenstvo 2020. godine prema mišljenju svjetskih kladionica.

Objavljeni su koeficijenti za sva četiri doigravanja Lige nacija, a u drugoj ligi favorit je selekcija BiH koja je nedavno dobila novog selektora, proslavljenog Duška Bajevića.

Zmajevi su, voljom žrijeba, izvučeni da budu domaćini i u potencijalnom finalu doigravanja, a prvi meč će igrati na Bilinom polju protiv Sjeverne Irske. U drugom meču sastaju se Slovačka i Republika Irska.

BiH je favorit u doigravanju i koeficijent da će se naći na smotri najboljih u Evropi je 2.20. Drugi favorit je Slovačka (3.50), a slijede Republika Irska (4.50) i Sjeverna Irska (6.50).

Utakmice doigravanja Lige nacija igraju se krajem marta, kada će biti poznata i preostala četiri učesnika Evropskog prvenstva.

radiosarajevo.ba

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem