Zenica

Svečanost povodom početka drugog ciklusa “Akademije za ekološki menadžment” ponedjeljak u 17 sati na Ekonomskom fakultetu UNZE

Ekonomski fakultet Univerziteta u Zenici organizuje drugi (II) ciklus “Akademije za ekološki menadžment”, koja ima za cilj kreiranje dugoročnog plana obuke rukovodstva, kako u javnim tako i u privatnim preduzećima, na polju održivog razvoja primjenom principa i standarda ekološkog menadžmenta.

Ovaj ciklus će se realizirati interdisciplinarno, tematski i uz saradnju sa Pravnim i Metalurško-tehnološkim fakultetom Univerziteta u Zenici. Pored fokusa na pravni, ekonomski i tehnički aspekt u ekologiji, težište se stavlja i na zaštitu i sigurnost na radu. Polaznici mogu biti različiti stručni profili kadrova, koji na jedan od nabrojanih načina obavljaju poslove iz ovih djelatnosti. Također, bilo bi poželjno, da pored ovih polaznika, polaznici koji su pohađali prvi (I) ciklus Akademije, nastave edukovanje i na drugom (II) ciklusu.

Ovom prilikom biće upriličena prigodna svečanost povodom početka drugog (II) ciklusa “Akademije za ekološki menadžment”,  u ponedjeljak, 17. februara 2020. godine, sa početkom u 17 sati, na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Zenici.

Pored samih polaznika Akademije, prisustvovat će i predstavnici fakulteta koji organiziraju edukaciju, ali i predstavnici privrednog i političkog života Zenice i Zeničko-dobojskog kantona koji podržavaju ovaj, za širu društvenu zajednicu, značajan projekat Univerziteta u Zenici.

PR tim “Akademije za ekološki menadžment”

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem