Info

Svečano otvaranje nove zgrada Općinskog suda u Visokom odjeljenje u Olovu, planirano za 28.06.

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Svečano otvaranje nove zgrada Općinskog suda u Visokom odjeljenje u Olovu, planirano za 28.06. – Svečano otvaranje nove zgrada Općinskog suda u Visokom odjeljenje u Olovu, planirano za 28.06. Mirnes Bašić, ministar za pravosuđe i upravu u Vladi Zeničko-dobojskog kantona, prisustvovao je završnom sastanku Upravnog odbora za izgradnju zgrade Općinskog suda u Visokom – odjeljenje Olovo u kabinetu Đemala Memagića, načelnika Općine Olovo.

Učesnici sastanka su sa zadovoljstvom konstatovali  da su se  radovi na novoj zgradi suda odvijali dogovorenom dinamikom te da su u toku završne pripreme za njegovo svečano puštanje u rad.

Svečano otvaranje nove zgrade planirano je za 28. juna 2018. godine. Do svečanog otvaranja preostalo je da se završe radovi na uređenju prostora oko zgrade i potrebne aktivnosti za tehnički prijem zgrade.

Press služba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno