Biznis

Sve spremno za 22. bh. sajam “ZEPS 2015”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U Zenici će i ove godine na sajmištu Kamberovića polja biti održan generalni bh. sajam “ZEPS 2015”, koji u organizaciji Poslovnog sistema RMK ove godine navršava svoje 22. izdanje.

Kako ističu organizatori, višemjesečne pripreme na organizaciji rezultat su porasta zainteresiranih privrednika iz BiH i svijeta da zakupe svoje izložbene štandove. Podsjetimo, prošle godine na ZEPS-u je svoje učešće zauzelo preko 10.000 izlagača, koje je posjetilo na tisuće posjetitelja iz BiH, regije i svijeta.

Ove godine, ističe organizator za Televiziju Zenica, očekuje se porast za 40% u odnosu na prošlu godinu, brojne kolektivne izložbe Hrvatske i Češke, kao i šest zemalja Perzijskog zaljeva.

Tako će ovogodišnji “ZEPS” koji je na programu od 6. do 10. listopada svoja vrata otvoriti poduzećima iz Bahreina, Kuvajta, Saudijske Arabije, Katara, Ujedinjenih arapskih emirata, Omana, Hrvatske, Češke koji će svoje djelatnosti uz zanimljiv prateći sadržaj predstaviti brojnim posjetiteljima.

manager.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno