Zenica

Sutra počinje trodnevno Drive-in kino Zenica, kiša neće pokvariti ugođaj

Sutra počinje trodnevno Drive-in kino Zenica, kiša neće pokvariti ugođaj – CINEA Film Experience nastavlja svoju jesenju filmsku turneju po Bosni i Hercegovini. Nova lokacija je Zenica, u koju CINEA donosi trodnevni filmski spektakl.

Drive-in cinema Zenica otvorit će film “The Gentlemen”, a na programu za vikend su “The Nice Guys” i “Baby Driver”. Da je interes publike veliki svjedoči i veliki broj prodatih karata.

Drive-in Cinema Zenica neće pokvariti ni najavljena kiša za petak i dva dana vikenda, s obzirom da se ton filma sluša preko radio prijemnika u vozilima.

“Podesite radio na 94,9 FM Ova stanica Vam omogućava da film čujete kroz zvučnike automobila i pruža najbolji kvalitet zvuka.” – poručuju iz CINEA-e.

Kino će biti postavljeno na krovu shoping centra “Džananović”. Ulaz je otvoren svaki dan od 19 sati, dok će projekcije filmova počinjati u 20 sati. Karte se, osim u sistemu kupikartu.ba, mogu kupiti i na CINEA prodajnom mjestu ispred “Bosanke” svaki dan od 17-20 sati ili pred projekciju filma.

“Pokretanje bilo kakve vrste kina/bioskopa, dok se u isto vrijeme pridržavamo mjera fizičke distance nije bio lak zadatak, ali drago nam je što smo vidjeli da našu publiku možemo imati za najbitnije partnere te kako nam se pridružuju u našim planovima da napravimo jedno ultimativno iskustvo u gledanju filmova ove sezone! Potpuno sigrano i, kako mi to volimo reći, COVID-19 friendly kino,  fantastičan je način da uhvatite najnoviji hit ili neku vječnu klasiku, sve u udobnosti vlastitog automobila. Imamo vrhunski zvuk i kino platna, fantastičan izbor hrane i pića koji su beskontaktno naručeni i isporučeni, odabir nekih od najboljih filmova ikad snimljenih, i u svemu tome se može uživati ​​dok ostajemo sigurni i fizički distancirani.” – poručuju organizatori.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem