Nogomet

Sutra: NK Crikvenica – NK Čelik (14,30h)

Igrači Čelika
Igrači Čelika
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Sutra: NK Crikvenica – NK Čelik (14,30h)- Već smo objavili da se nogometaši NK Čelik od 03.februara 2016.godine nalaze u Crikvenici (Hrvatska) na drugoj fazi priprema za proljetni dio sezone u Premijer nogometnoj ligi BiH.

Šef stručnog štaba Elvedin Beganović i njegovi saradnici Senad Brkić, pomoćni trener i Nijaz Hrustanović, trener golmana, na ovaj dio priprema poveli su 23 nogometaša. Juče su odradili prvi trening. Kako je ranije dogovoreno zenički Premijerligaš tokom boravka u Crikvenici odigraće četiri kontrolne utakmice.

„U odnosu na informacije, koje su u Čelikovoj ekspediciji imali prije polaska za sjeverni Jadran, došlo je do promjene rivala u drugoj kontrolnoj utakmici. Umjesto sa slovenskom Krkom iz Novog Mesta, „Čelik” će snage odmjeriti protiv Hrvatskog dragovoljca“, objavili su na sportzdk.

Čelik ostaje u Crikvenici 10-ak dana i evo rasporeda i satnice planiranih prijateljskih utakmica:

06.02. NK Čelik – NK Crikvenica (14,30)
08.02. NK Čelik – NK Hrvatski dragovoljac (15h)
10.02. NK Čelik – HNK Rijeka (kombinovani tim) – (14,30)
12.02. NK Čelik – FK Donji Srem (1. liga Srbije) – (13h)

Generalnu probu pred početak naredne sezone Čelik će imati 20.februara protiv sarajevskog Olimpica na Bilinom polju u Zenici.

E.Imamović za Zenicablog



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno