Ljudi

Sugrađanin je platio 500 eura – sav prihod od ulaznica za predstavu BNP-a večeras ide za pomoć Sedini Babanović

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Anonimna dobra osoba platila je pozorišnu kartu za večerašnju humanitarnu predstavu u BNP-u skoro 1.000 KM postavši još jedan/jedna od donatora ove humanitarne akcije, koju su pokrenula braća Petrović, Ivan i Andrija. Naime, osoba koja nije željela otkrivati identitet uplatila je 500 eura za liječenje naše sugrađanke, plativši jednu ulaznicu, potvrdili su nam Petrovići.

-Od srca hvala dobrom insanu koji želi ostati anoniman. Naime, za večerašnju humanitarnu izvedbu predstave “ŽIRANTI” koju izvodi Bosansko Narodno Pozorište Zenica za našu dragu Sedina Babanović kupio je jednu kartu i za nju platio 500 Eura. Predstava je večeras od 19:30 a karata još ima. Sva sredstva od prodaje idu za operaciju Sedine. Karte možete kupiti po cijeni od 7,00 KM u vašoj Krčma BP te marketing službi BNP-a, saopćeno je. ŽENI – MAJKI ZA KORAK LAKI.
U funkciji i uplate preko Paypala: [email protected], a ostale načine uplate pogledajte u nastavku:


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno