Ostali sportovi

Subota: Regionalni turnir za djecu u Areni

Sa današnjeg pressa
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Subota: Regionalni turnir za djecu u Areni – U subotu 23.januara 2016.godine u Areni Zenica igra se jednodnevni turnir u malom nogometu za djecu rođenu 2006.godine i mlađu. Organizator turnira je Omladinski fudbalski klub „ZSK 2013“  iz Zenice.

Kako su najavili na današnjoj press konferenciji Hasib Fetić, predsjednik kluba i Mustafa Čerim, sekretar i trener u klubu, na turniru će učestvovati 16 ekipa. Pored zeničkih klubova Tempo Sporta i Fortune, učešće su najavili klubovi iz Žepča, Zavidovića,  Viteza,  Fojnice, Bugojna i drugih mjesta. Turnir počinje u 10 sati, a proglašenje pobjednika i dodjela diploma i pehara planirani su za oko 15,30 sati. Turnir je finansijski podržao i Arcelor Mittal Zenica.

Ranije, 01.marta 2014.godine smo objavili:

Hasib Fetić, trener
Hasib Fetić, trener

„Povodom 1. marta, Dana nezavisnosti BiH u zeničkom naselju Tetovu sastale su se pionirske ekipe NK Borac iz Tetova i njihovi vršnjaci iz OFK ZSK 2013 iz Zenice.  Kako nam reče trener OFK ZSK-a, gospodin Hasib Fetić, ovo je prva zvanična utakmica obnovljenog bivšeg zeničkog ZSK-a. Utakmica je igrana na stadionu NK Borac iz Tetova. Završeno je rezultatom 4:4“.

 

E.Imamović za Zenicablog



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno