fbpx
Rekreacija

Subota: Drugi Međunarodni memorijalni turnir prijateljstva vatrogasaca u malom nogometu “Munir Pojskić i Sanel Vranić“

Subota: Drugi Međunarodni memorijalni turnir prijateljstva vatrogasaca u malom nogometu “Munir Pojskić i Sanel Vranić“  – Obavještavamo vas da Dobrovoljno vatrogasno društvo“Zenica“ Zenica u svojim planskim aktivnostima za 2018. godinu, kao i svake godine obilježit će “Oktobar, mjesec zaštite od požara“ sa nizom manifestacija kulturnog i sportskog karaktera, vatrogasnih vježbi, predavanja na temu vatrogastva edukativnog karaktera, međunarodne saradnje vatrogasaca i dr. Sve aktivnosti su usmjerene na širenje protiv-požarne kulture, svijesti i protiv-požarne zaštite u gradu Zenici i šire.

Cilj održavanja ove vatrogasne manifestacije je zbližavanje, druženje, širenje međunarodne saradnje i pomoći među vatrogascima Evrope. Dobrovoljno vatrogasno društvo “Zenica“ Zenica organizuje već tradicionalni 2. Međunarodni memorijalni turnir prijateljstva vatrogasaca u malom nogometu “Munir Pojskić i Sanel Vranić“, a učesnici su:
1. DVD Visoko
2. DVD Beli Manastir – Hrvatska
3. KVB Sarajevo
4. DVD Kakanj
5. DVD Tešanj 1905
6. DVD Tavankut – Srbija
7. DVD Nakovo – Srbija
8. DVD Konjic
9. XIII Keruleti Hagyomanyorzo Onkentes Tuzolto Budapest – Mađarska
10. DVD Zenica

Turnir će se održati u subotu, 13.10.2018. godine svečanim otvaranjem u 10:30 sati u Gradskoj areni “Husejin Smajlović“ Zenica.
S poštovanjem,

SEKRETAR DRUŠTVA
Ćukle Adnan, s.r.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010