Kultura

Studio Teatar iz Zenice: JAVNI POZIV za II Festival LJETNE VEČERI STUDIO TEATRA 2018.

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Studio Teatar iz Zenice  upućuje   JAVNI POZIV za učešće na: II Festivalu „LJETNE VEČERI STUDIO TEATRA 2018.“ Pozivaju se pozorišne/kazališne kuće, ansambli i ostale organizacione jedinice profesionalne pozorišne produkcije iz Bosne i Hercegovine i inozemstva da prijave predstave rađene u njihovoj produkciji ili koprodukciji za učešće u netakmičarskom programu festivala  Ljetne večeri Studio Teatra  2018., koji će se održati u periodu od 01. do 07. avgusta/kolovoza 2018. godine u Zenici, BiH. U programu festivala ukupno će biti sedam predstava, pet za odrasle i dvije za djecu.

Poziv i prijavni obrazac  dostupni su i na zvaničnoj facebook stranici Studio Teatra: https://www.facebook.com/StudioTeatar/  Potpune prijave slati na adresu: Studio Teatar, Stara Čaršija 2/9, 72 000, Zenica, Bosna i Hercegovina

PRIJAVNI LIST ZA II Festival „LJETNE VEČERI STUDIO TEATRA 2018. – preuzmite OVDJE KLIKOM



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno