Politika

Stranka za BiH Zenica: Skupština 10. maja u 19h u sali Gradskog vijeća Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Stranka za BiH Zenica: Skupština 10. maja u 19h u sali Gradskog vijeća Zenica – Radi stabiliziranja, revitalizacije i daljeg organizacionog i kadrovskog jačanja Općinske organizacije Stranke za Bosnu i Hercegovinu Zenica, Glavni odbor S BiH je u toj organizaciji imenovao povjereništvo sa zadatkom da pripremi i organizuje redovnu VIII izvještajno-izbornu skupštinu.

Tokom protekla tri mjeseca povjereništvo je realiziralo sadržaje aktivnosti koji su u funkciji jačanja organizacije i održavanja izborne skupštine.

Povjereništvo je odlućilo da se skupština održi dana 10.maja ( četvrtak ) u sali Gradskog vijeća Zenica sa početkom u 19,00 sati.
Na skupštini će se realizirati protokolarni, izvještajni i izborni sadržaji.

Delegati i gosti će biti u prilici da se u obračanju kadrova koji vrše najodgovornije dužnosti u stranci obavijeste o aktuelnostima u stranci i u državi.

Povjereništvo poziva članove i simpatizere stranke da prisustvuju skupštini, da svojim prisustvom obogate skupštinu i doprinesu afirmaciji ideje i programskih ciljeva Stranke za Bosnu i Hercegovinu.

Predsjednik vijeća Hašim Mujanović



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno