Politika

Stranka demokratske aktivnosti A-SDA – saopćenje za javnost

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Jučer je Stranka demokratske aktivnosti, A-SDA za evropsku BiH, održala predizborne skupove u Radakovu, Putovićima  i Gorici. Kako vrijeme predizborne kampanje odmiče, sve je veći broj građana na skupovima, koji pokazuju otvoreno nezadovoljstvo sa postojećim stanjem i standardom života. Tranzicijska demokratija na način na koji su im je nametnule vladajuće političke elite, apsolutno je postala neprihvatljiva. Proces promjene svijesti ljudi i shvatanje neminovnosti da na vlast dođu novi ljudi, sa novim idejama i rješenjima, sve je prisutniji. “Osiguranje perspektivnosti mladim ljudima u svojoj domovini i izlaz iz siromaštva koje je ušlo u većinu naših porodica, nemaju alternativu za A-SDA stranku”, izjavio je nosilac liste za Skupštinu kantona, mr. Ramo Isak.

Uz predizborne skupove, proteklih dana su organizirane i uspješne tribine u mjesnim zajednicama Londža, Centar i Crkvice. Izlaganja o temi “Kako vratiti dostojanstvo građanima” imali su dr.sc. Taib Spahić, mr.sc. Mensud Keleštura i mr.sc. Dževad Telalović. Građani su pokazali veliko zanimanje za izborne ciljeve A-SDA stranke koji u svojoj osnovi imaju vraćanje pogaženog dostojanstva običnog čovjeka.

A-SDA stranka za evropsku BiH će nastaviti svoje predizborne aktivnosti kako bi se što većem broju naših građana činjenicama ukazalo na potrebu da sami svojom odlukom na izborima odluče o boljoj budućnosti svojih porodica.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno