Posuđeno

STOP ugrizu: Kakanjac napadnut u Zenici

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

STOP ugrizu: Kakanjac napadnut u Zenici – Iz Kaknja sam, ali sam 29.08. došavši iz inostranstva morao doći u Opštinu Zenica da završim poslove oko nekih papira.

Prolazio sam od ove nove zgrade u izgradnji ispod pozorišta prema caffeu Film. Prema meni je krenuo crni pas srednje veličine neodređene rase, imao je markicu na uvu i lajao je na mene. Učinio mi se mali pa nisam obraćao pažnju na njega, već sam gledao u velikog bijelog psa koji je tog momenta ustao i krenuo prema meni.

Tepao sam mu: Lijepi moj cuko. Previše sam pažnje posvetio tom bijelom velikom psu zbog njegove veličine, tako da je ovaj crni iskoristio priliku i ugrizao me za desnu nogu. Završio sam u Hitnoj Pomoći.

Rekli su mi da trebam primiti anti-tetanus ali da ga oni nemaju i da ga sam kupim u apoteci. Napisali su da nisam primio anti-tetanus i rekli mi pošto žurim da primim u Kaknju.  U Kaknju nisam našao anti-tetanus ! Tek sam ga danas pronašao u Apoteci u Zenici.  Smatram da mi je ovo bio sasvim nepotreban doživljaj.  Tužiti ću Opštinu Zenica !

S.B. za STOP UGRIZU



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno