Ostali sportovi

Stk Mladost: U dva meča Mostarci bolji u polufinalu play offa za prvaka BiH

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Proteklog vikenda seniorska ekipa stonoteniskog kluba Mladost Zenica je igrala polufinalne mečeve play offa za prvaka BiH protiv ekipe Stk Mostar.

U subotu su Zeničani bili domaćini prvog meča, te nakon velike borbe koja je trajala četiri i po sata, domaćini su poraženi rezultatom 4:3.

U nedjelju je u Mostaru igran drugi meč, gdje su također u jako uzbudljivom i neizvjesnom meču Mostarci bili bolji rezultatom 4:2.

Ovim pobjedama, Stk Mostar je izborio ulazak u finale play offa za prvaka BiH, na čemu im sportski prijatelji iz Zenice čestitaju.

Nakon osvojene historijske titule u prošloj sezoni, ovaj rezultat predstavlja nastavak uspješnih rezultata za naš klub, za koji igraju igrači koji su ponikli u našem klubu, na što smo posebno ponosni.

U drugom polufinalnom meču Stk Banja Luka vodi rezultatom 1:0 protiv Stk Cm Vitez, te će se drugi meč igrati naredni vikend.

Stk Mladost Zenica



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno