Biznis

Stižu praznici i sa njima naš poklon svim korisnicima!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Stižu praznici i sa njima naš poklon svim korisnicima! – Iskoristi akciju – 6 mjeseci po 1 KM za EON pakete i uživaj.

Od 10.12. do 15.1. dobijaš otključane TV kanale i Video klub, kao i HBO Premium paket, koji aktiviraš besplatno preko Moj Telemach portala ili aplikacije. Ali to nije sve, ako aktiviraš neki od EON paketa, možeš uživati u super brzom internetu, TV sadržaju koji voliš na svojim omiljenim uređajima uz EON aplikaciju za samo 1 KM/mjes prvih 6 mjeseci. Najljepše je kod kuće uz mnogo dobre zabave, sretni praznici!

* Do 1500 min mjesečno uključenih u pretplatu. Neiskorišteni minuti se ne prenose u sljedeći obračunski period. Prikazana akcija važi uz ugovor na 24 mjeseca. Uslovi korištenja akcije EON paketa dati su u uslovima korištenja akcijskih pogodnosti. Usluge TV unazad do 7 dana i Video klub su dostupne isključivo putem EON Smart Box-a, EON Smart TV aplikacije i EON mobilne aplikacije.

TELEVIZIJA

INTERNET

TELEFONIJA



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno