Zabava

Stigla je Peppa Pig kolekcija slikovnica za radoznale mališane!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Kako je to prvi put ići kod zubara? Kako kupiti prve naočale? Šta sve možemo vidjeti na prvom izletu u prirodi? To su pitanja koja zanimaju svakog mališana. Iako su roditeljima ove svakodnevne situacije sasvim uobičajeni dio života, djeci one mogu biti pravi izazov kad se s njima sretnu prvi put. Svi smo jednom bili prvi put kod zubara ili u prodavnici igračaka i naša djeca jedva čekaju da se susretnu sa novim situacijama i da istražuju svijet, ali nekada ne znaju šta da očekuju.

Kako bi se djeca na zabavan i poučan način upoznala sa svakodnevnim situacijama, pripremili smo novu Peppa Pig kolekciju slikovnica! Čitajući Peppa Pig kolekciju slikovnica „Prvi put s Peppom” roditelji će uz šarene ilustracije i kroz priče o pustolovinama najdražih likova pomoći djeci da se upoznaju s novim situacijama. Vesele slikovnice iz nove Peppa Pig kolekcije odličan su način za poticanje razgovora o dječjim osjećajima, željama i iskustvima.

U prvoj knjizi „Peppa kod zubara” djeca će naučiti kako izgleda prvi pregled u zubarskoj ordinaciji. Uz priču o važnosti čuvanja zdravlja zuba ova knjigica će biti prvo malo blago. Sa njom ćemo djecu naučiti kako izgleda zubarska ordinacija i šta tačno radi zubar. Bitno je da se djeca ne plaše zubara i da na najbolji način steknu naviku redovnog odlaska od najranijeg uzrasta kome je i prilagođena kolekcija „Prvi put sa Peppom”.

Poučne slikovnice o Peppinom prvom iskustvu kod zubara, na izletu s vrtićem, u zabavnom parku s roditeljima i u drugim svakodnevnim situacijama pronađite svakog četvrtka u prodaji! Prvu slikovnicu „Peppa kod zubara”, od 07.04.2022. pronađite na svim kioscima ili na www.tropik.ba po promotivnoj cijeni od samo 2,90 KM. Sve ostale slikovnice iz kolekcije bit će dostupne po super cijeni od 5,90KM.

Svakog četvrtka nova Peppina pustolovina!



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno