Biznis

Stanovi Residence na akciji!

Novogradnja, stambeno poslovni objekat Residence u naselju Crkvice u Zenici trenutno nudi akcijske cijene i mogućnost uštede i do 10% u odnosu na redovnu cijenu! Akcija traje do 01.03.2021.

Residence nudi izbor jednosobnih i dvosobnih stanova. Jednosobni stanovi od 42,29 m2 sa dnevnim boravkom, kuhinjom, trepezarijom, kupatilom, spavaćom sobom i terasom sa panoramskim pogledom i vrijednim uštedama do 01.03.2021. Jednosobni stanovi se nalaze na petom spratu zgrade i posjeduju divnu terasu. Stan ovog tipa sa planom i unutrašnjim rasporedom možete detaljnije pogledati na: https://almystan.ba/residence/stanovi/jednosobni-stanovi/.

Dvosobni stanovi od 49,29 m2 do 90,41 m2 sa dnevnim boravkom, kuhinjom, trepezarijom, kupatilom, kuhinjom, ostavom, spavaćom sobom, dječijom sobom,wc-om i terasom. Dvosobni stanovi se nalaze na spratovima od prvog do petog koji su obogaćeni stepeništem i liftom.. Još uvijek imate mogućnosti da birate. Kupovinom dvosobnih stanova sa akcijskim cijenama uštedite ogroman iznos novca u odnosu na redovne cijene stanova. Pogledajte više fotografija, plan, raspored i ponudu dvosobnih stanova na: https://almystan.ba/residence/stanovi/dvosobni-stanovi/.

Popularna lokacija u Zenici, sa mirnim okruženje i 36 parking mjesta koje imate priliku kupiti posebno. Već danas nas kontaktirajte kako ne bi ste propustili Vaš dom iz snova.

Akcijska cijena stanova od 1. do 5. sprata: 2.000,00KM sa pdv-om/m2

Akcijska cijena stanova na 5. spratu: 2.300,00KM sa pdv-om/m2

Akcija traje do 01.03.2021. ZATO POŽURITE!

Detaljne informacije na https://almystan.ba/residence/ ili na broj agenta: 061/188-149

 

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem