Info

Stanje u mesnoj industriji

Proizvođači, trgovci, distributeri i istraživači o stanju u mesnoj industriji
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Stanje u mesnoj industriji- Stanovnik Bosne i Hercegovine godišnje u prosjeku pojede najmanju količinu mesa, u usporedbi s građanima europskih zemalja.

Dok građani BiH godišnje jedu 21,3, stanovnik u Europskoj uniji za 12 mjeseci potroši čak 77 kilograma mesa. Posljednjih godina piletina se najviše servira na trpezama u Bosni i Hercegovini zato što je ona i najjeftinija. Ovo je samo jedna od aktualnih tema o kojoj će se razgovarati na sljedećoj Talk IN Business konferenciji.

Konferencija koju organiziraju In Akademija i In Store magazin 17.03.2016. godine, ovaj put posvećena je kategoriji mesa, mesnih prerađevina i začina.

Ova konferencija ima za cilj otvoriti vrata za nove ideje, kao i da se sudionici kroz interkaciju upoznaju sa najnovijim informacijama o potrošačkim trendovima koji se lako mogu primijeniti na poslovanje.

Konferenciji će nazočiti vodeći proizvođači, trgovci, distributeri i istraživači gdje će se razmatrati o problematici mesne industrije u BiH, ali također i o mogućem napretku ove kategorije.

O TALK IN BUSINESS KONFERENCIJI

U cilju uspostavljanja intenzivnije i efikasnije poslovne suradnje, nakon uspješno održanih 15 interaktivnih konferencija, InAkademija nastavlja sa edukacijom i u 2016. godini. Talk IN Business konferencija osigurat će svojim sudionicima da svoje znanje i iskustvo podijele u cilju efikasnije suradnje i međusobnih interesa, ali također i u cilju pronalaženja poslovnih rješenja.

Koncipirana kao sinergija pet cjelina: informacije, interakcije, inovacije, inspiracije i investicije, ima za cilj ohrabriti sudionike za povezivanje u zajedničkim poslovnim vizijama, jer samo zajedno možemo pronaći optimalna rješenja za razvoj kategorije.

manager.ba

tinbmeso



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno