Zenica

Šta je to Brainobrain program?

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Šta je to Brainobrain program? Računanje složenih matematičkih zadataka napamet za većinu odraslih gotovo je nemoguća misija, a pomisao da se uz to paralelno pjeva i pleše ili se izvode neke fizičke vježbe djeluje, u najmanju ruku, strašno naporno.

Ipak, djeca koja prođu cio Brainobrain program to mogu da rade bez problema, kao da im je sasvim prirodno. Radi se o programu za razvoj ličnosti i moždanih vještina kod djece od 4 do 14 godina i to s dva glavna cilja: potpuni razvoj mozga (pomoću abakusa, VAK metode učenja i neurobičkih vježbi) i razvoj ličnosti (pomoću NLP tehnika).

Brainobrain se pokazao kao idealno rješenje za povećanje brzine i lakoće kojom djeca primaju, obrađuju i pamte informacije kako bi ostvarila izvanredne rezultate na svim područjima svakodnevnog života. Bitno je napomenuti da su to sposobnosti koje djeca stiču za cio život. Šta radimo na Brainobrain časovima? Posebnim metodama i tehnikama stavlja se u funkciju cijeli kapacitet dječjeg mozga.

Time se omogućuje brzo i učinkovito učenje, povećanje koncentracije, pamćenja, vizualizacije. Program je dvojezičan, pa se nastava održava na bosanskom i engleskom jeziku, čime djeca paralelno savladavaju i jedan strani jezik.

Više informacija na našoj Facebook stranici – na linku ili nas pozovite na broj 061/788-318,  a možete nas i posjetiti u Ulici Maršala Tita 61 svakim radnim danom od 16.00 do 21.00h .

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno