Info

SSST organizuje prijemni ispit u februaru

SSST ORGANIZUJE PRIJEMNE ISPITE U FEBRUARU ZA UPIS U LJETNI SEMESTAR 2016./2017. AKADEMSKE GODINE
SSST ORGANIZUJE PRIJEMNE ISPITE U FEBRUARU ZA UPIS U LJETNI SEMESTAR 2016./2017. AKADEMSKE GODINE
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

SSST organizuje prijemni ispit u februaru – Univerzitet Sarajevska škola za nauku i tehnologiju (Sarajevo School of Science and Technology – SSST) kandidatima koji nisu blagovremeno upisali 1. godinu studija u tekućoj akademskoj godini ili se žele prebaciti sa drugih fakulteta i univerziteta na određenu godinu studija (transfer studenti) i studirati na SSST-u, pruža jedinstvenu priliku da postanu SSST studenti već od ljetnog semestra akademske 2016./2017. godine!

Svi zainteresirani mogu pristupiti prijemnom ispitu, upisati željeni fakultet i početi sa studijem na SSST-u već od ljetnog semestra akademske 2016./2017. godine koji počinje 27. februara 2017. godine. Na ovaj način ne moraju čekati narednu akademsku godinu da bi upisali željeni studij. SSST jedini nudi ovakvu priliku i mogućnost upisa zainteresiranimm kandidatima.

Prijemni ispiti za upis na sve fakultete u sastavu Univerziteta SSST (osim – Sarajevo Medical School) će se održavati 10., 17. i 24. februara 2017. godine sa početkom u 10:00 h na Univerzitetu SSST, Hrasnička cesta 3a, Ilidža, Sarajevo.

MedicinskI fakultet – Sarajevo Medical School je otvoren za prijem transfer studenata po uobičajenoj proceduri, a svi zainteresirani mogu za više informacija kontaktirati studentsku službu (Registry Office) na + 387 33 975 001/002 i/ili

[email protected] i [email protected].

Slijedeći upute dostupne na www.ssst.edu.ba u sekciji Prospective Students – Applying to SSST, zainteresirani kandidati trebaju blagovremeno poslati uredno popunjen Application Form for Undergraduate Programmes na [email protected] i svu traženu dokumentaciju (originali) poslati ili predati lično u studenstsku službu SSST-a. Primjeri prijemnih ispita, upute za pripremu i ostali detalji dostupni su na www.ssst.edu.ba.

Univerzitet SSST nudi dodiplomski studij iz kompjuterskih nauka i informacionih sistema, ekonomije, političkih nauka i međunarodnih odnosa, medicine, te stranih jezika (engleski ili njemački jezik). Studij se u cijelosti odvija na engleskom jeziku. Studenti dodiplomskog  studija stiču dvije diplome – diplomu SSST-a i diplomu Univerziteta u Buckinghamu (Velika Britanija), dvije specijalizacije kroz major i minor oblast, te usavršavaju znanje engleskog i njemačkog jezika. SSST studenti imaju priliku steći vrhunsko obrazovanje u izvanrednim uvjetima i u skladu sa svjetskim standardima. Uspijevaju se profilirati kao ambiciozni, kreativni i izvanredni pojedinci koji se po završetku studija na SSST-u nastavljaju usavršavati na profesionalnom i akademskom polju na internacionalnoj razini.

Za detaljnije informacije o februarskom upisu posjetite www.ssst.edu.ba i oficijelni SSST Facebook  i/ili kontaktirajte + 387 33 975 003 i [email protected].

Za informacije glede procedure i uslova upisa i polaganja prijemnog ispita kontaktirajte studentsku službu na +387 33 975 001/002 i/ili [email protected] i [email protected].



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno