Info

Srijeda nenastavni dan u ZDK zbog Ramazanskog bajrama

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Obilježavanje međunarodnih, državnih i školskih praznika u školskoj 2021/2022. godini definirano je Nastavnim kalendarom za školsku 2021/2022. godinu. Ostali praznici se planiraju u Godišnjim programima rada škola za tekuću školsku godinu.

S obzirom da je većina osnovnih i srednjih škola u Godišnjim planovima i programima rada škola za školsku 2021/2022. godinu planirala obilježavanje Ramazanskog bajrama dana 03.05.2022. godine, kada se istovremeno obilježava i Međunarodni praznik rada, preporučujemo da se Ramazanski bajram obilježi dana 04.05.2022. godine tj. da se ovaj dan planira kao neradni i nenastavni dan.

Škole su u obavezi da blagovremeno informišu radnike škole, učenike i njihove roditelje/starateleje sa sadržejem ove preporuke, postavljanjem iste na oglasnoj ploči škole ili putem web portala škole.

Ministar Spahija Kozlić



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno