Naše

Sretnu i bolju 2022. nam svima želi Zenicablog Team

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Dragi naši,  godinu koju ostavljamo iza svih nas, zaokružujemo za 7.128. objavom (ova koju čitate), što znači da smo vam, u prosjeku, dnevno donosili DVADESET INFORMACIJA na vaše mobitele, tablete, ekrane računara. Nažalost, mi “samo čitamo vijesti” te ne možemo utjecati na njihov zadržaj, pa stoga svi ostavljamo Godinu iza nas u želji da nam svaka naredna bude bolja, uspješnija, zdravija, a i mi s njima.

Za (prosječno) dvadeset objava dnevno, svih 365 dana iza nas, vi ste nas nagradili sa gotovo 10,4 MILIONA ulazaka na našu stranicu u protekloj godini, što je nešto manje od MILION mjesečno ili 30-ak hiljada dnevno…

Dolazili ste ravno iz 10.169 gradova iz 171 države, kako kaže čika Google.  Sedamdeset posto posjetilaca imalo je registrovanu IP adresu u BiH, a ostali su (po broju posjeta) bili iz SAD, Njemačke, Hrvatske, Srbije, Švedske, Austrije, Slovenije, Nizozemske, Irske, Norveške, Švicarske, Crne Gore, Rumunije, Italije, Australije, Turske, Moldavije, Kanade, Francuske, Mađarske, Danske, Kine, Belgije…

Tri četvrtine posjeta zabilježeno je iz Zenice, a ostale (po broju posjeta) iz Sarajeva, Zagreba, Mostara, Tuzle, Banja Luke, Beograda, Beča, Minhena, Širokog Brijega, Ljubljane, Prinevilla, Dablina, Forest Cityja, Ashburna, Mountain Viewa, Stockholma, Tešnja, Frankfurta, Hamburga, Altoone, Splita, Fort Wortha, Travnika, Stuttgarta, Luela, Podgorice, Doboja, Coffeyvilla, Colognea (Kelna), Berlina, Bijeljine, Živinica, Zuricha….

Neizmjerno HVALA  na tome, u nadi da ćete dobre vijesti iz našeg grada i dalje širiti svojim i našim sugrađanima, prijateljima, ma gdje se nalazili.  Ono što ćemo mi vama obećati i ovu Novu godinu, jeste da vas nećemo iznevjeriti, da nećemo donositi neprovjerene informacije i da ćemo svima, posebno onima koji žive za i ovaj grad, dati priliku da pokažu šta rade, šta znaju, i to bez ikakve naknade ili naplate.

Obzirom da je pred nama (još jedna) izborna godina, naglašavamo da će i u sedamnaestoj godini postojanja Zenicablog omogućiti jednakopravan i istovjetan pristup SVIM političkim strankama, kandidatima, pod istim uvjetima i zašto ne ponoviti, besplatno, a i cijela 2022. će, kao i sve dosadašnje godine, svi parlamentarni registrovani politički subjekti koji participiraju u političkom životu Zenice imati istovjetan i neograničen BESPLATAN pristup za svoje objave na našem portalu.

Na kraju, ali veoma bitno, hvala svim našim prijateljima, pa tek onda poslovnim partnerima, koji su podržali naš rad. Svi oni, od prvog do posljednjeg, odlučili su da nastave poslovnu saradnju sa portalom Zenicablog i u 2022. što je za nas posebno zadovoljstvo i priznanje.

U nadi da će vijesti biti pozitivnije, a svi mi bolji, zdraviji i sretniji, želimo vam sve najbolje u 2022.!

ZB Team

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno