Info

Srbe na Googlu najviše zanima pivo, Hrvate kafa, a Bosance?

Srbe na Googlu najviše zanima pivo, Hrvate kafa, a Bosance
Srbe na Googlu najviše zanima pivo, Hrvate kafa, a Bosance
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Srbe na Googlu najviše zanima pivo, Hrvate kafa, a Bosance? – Sajt koji se bavi istraživanjem cijena različitih stvari na internetu, Fixr.com, sproveo je istraživanje šta stanovnici zemalja širom svijeta najviše traže na Google-u kada je u pitanju cijena.

Rezultati su daleko od naučnih, s obzirom na to da su rezultati koje izbacuje Google bazirani na osnovu istorije pretraživanja korisnika, regionu u kojem žive i vremenu pretrage.

Međutim, uprkos tome, zanimljiva je činjenica da ljude u Bosni i Hercegovini najvuiše zanima cijena automobila, u Srbiji najviše zanima kolika je cijena piva, dok Hrvate najviše zanima cijena kafe.

Kada su u pitanju ostale zemlje svijeta, zanimljivo je da ljude u Rusiji zanima koliko košta let vojnog aviona MiG, ljude u Brazilu zanima cijena prostitutki, a stanovnike Južne Koreje zanima cijena operacije nosa.

avaz.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno