Politika

SPU BiH Zenica: Povodom smrti Ante Sičanica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Sa velikom tugom smo primili vijest , da nas je  napustio još jedan član naše zajednice , osoba koja je plijenila ljudskosti,  znanjem, stručnosti i nadasve razumijevanjem za sve , čovjekoljubac  i da tako kažemo Čelikoljubac! Na bolji svijet je otišao gospodin i ljudina Anto Sičanica, koji je u svom radnom i životnom vijeku imao za svakoga razumijevanja i mjesta i koji je uvijek imao razumijevanja za rješavanje svih problema pa i problema nas prnzionera / umirovljenika.

Svoje oficijelne dužnosti i obaveze, između ostalog poslove najodgovrnijeg u oblasti PIO / MIO oblasti , kako se danas definiše, obavljajo je sa pažnjom i na zadovoljstvo svih nas a posebno nas penzionera/umirovljenika . Takođe je i u društvenom životu nesebično „ davao sebe“  120% za najbolje svima i u svim oblastima života a posebno u fudbalu, kada je NK „Čelik“ u pitanju, gdje je ostavio neizbrisiv trag svojim nesebičnim djelovanjem u organima kluba i Skupštini NK „Čelik“.

Ostače nam u sjećanju kao čovjek čije je srce imalo mjesta za sve i svakoga koji  je strpljivo i mudro savjetovao sve one koji su bili u prilici potrebe za savjetom.

Zato mu Gradska organizacija Stranke Penzionera BiH grada Zenica , želi  lahku zemlju bosansku a porodici upućuje iskreno saučešće.

Na kraju da podsjetimo posljednji oproštaj sa našim Antom će biti sutra, u petak, 15.07.2022.godine na gradskom groblju Crkvice u 16:00 sati.

Počivao u miru!

Grasdska oragnizacija Stranke penzionera/umirovljenika Grada Zenica



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno