Politika

Sportski savez Grada Zenica: čestitka gradonačelniku i izabranim vijećnicima

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Sportski savez Grada Zenica: čestitka gradonačelniku i izabranim vijećnicima – Ovim povodom čestitamo Gradonačelniku i izabranim vijećnicima na novim mandatima i osvojenim glasovima, čestitamo na konstituiranju tijela Gradskog vijeća i nadamo se da će se što prije krenuti u realizaciju kako zamišljenih tako i započetih planova.

Među započetim je i, nama veoma bitna, reforma sporta koju smo pokrenuli prije tri godine zajedno sa Gradskom upravom na obostrano zadovoljstvo, a koja je donijela mnoge pozitivne promjene i rezultate kroz sinergiju Komisije za sport formirane od predstavnika klubova, punopravnih članica Sportskog saveza i Gradske uprave.

Optimizam nam daje i činjenica da čovjek koji je s nama kroz gradsku upravu, tj. kao tadašnji stručni saradnik za sport, najviše sarađivao i pripremao izradu strategije razvoja sporta i generalno reformu sporta u gradu Zenica gosp. Uzunović, sada trenutno sjedi kao vijećnik i sigurni smo da će sve uraditi da nastavi kako svoj tako i naš zajednički rad na poboljšanju sportskih uslova u gradu Zenica.

Uz njega su tu i provjereni zaljubljenici u sport iz prošlog mandata kao i istaknuti sportski radnici, što nam daje nadu da ćemo svi zajedno napraviti još jedan korak ka boljem sportu u gradu Zenica kroz izradu i usvajanje „Strategije razvoja sporta“ kao ključnog dokumenta na osnovu kojeg će se sistemski riješiti mnoga pitanja iz oblasti sporta na zadovoljstvo svih nas, što očekuju i mnogobrojni sportski kolektivi u našem gradu.

Sa željom da Vam rad u četverogodišnjem mandatu bude konstruktivan i uspješan sportski vas pozdravljamo.

Ujedno koristimo ovu priliku da poželimo sretrne i uspješne predstojeće praznike svim građanima Grada Zenica, a sportistima i sportskim kolektivima što više uspješnih rezultata u budućnosti.

SPORTSKI SAVEZ GRADA ZENICA



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno