Ostali sportovi

Sportklub – web portal i aplikacije za mobilne uređaje

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Sportklub – web portal i aplikacije za mobilne uređaje – Od najgledanijeg sportskog kanala u regionu stižu najveći regionalni sportski portal i aplikacija – sportklub.com. Od sada dostupan personalizovan sportski sadržaj prilagođen je interesovanjima i potrebama svakog pojedinca. Svi sportovi, takmičenja, klubovi, sportisti, najdetaljnije informacije su na jednom mjestu.

Uz nekoliko koraka uživaj u onome što baš tebe zanima! U svakom trenutku raspoložive su najnovije i najdetaljnije informacije – notifikacije za željene mečeve, rezultati uživo, ključne informacije o timovima, njihovom učinku i igračima, kao i ekskluzivni video sadržaji i statistika sa terena.

Kreiraj svoj nalog, personalizuj ga u potpunosti i prati ono što baš tebe zanima! Preuzmi aplikaciju i postani dio najvećeg kluba na ovim prostorima – SPORTKLUB.COM!

LINK ZA APLIKACIJU ANDROID

LINK ZA IOS/IPHONE APLIKACIJU



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno