Zenica

Splitska delegacija u posjeti Gradskoj upravi

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Splitska delegacija u posjeti Gradskoj upravi – Danas je  Grad Zenicu posjetila  delegacija Grada Splita.Goste iz Splita primio je v.d. gradonačelnika mr. Selver Keleštura  sa saradnicima.

Splitsku delegaciju predvodio je gradonačelnik Ivo Baldasar, a činili su je još pročelnica ureda Marina Protić, voditelj Odsjeka za međunarodne poslove Nikola Horvat, glavni imam Medžlisa islamske zajednice Splita Vahid efendija  Hadžić, predsjednik Vijeća bošnjačke nacionalne manjine Splitsko-dalmatinske županije Kadro Kulašin i predsjednik Vijeća bošnjačke nacinalne manjine grada Splita Edin Nurkić.

Selver Keleštura pozdravio je goste i zaželio im dobrodošlicu. Upoznao ih je sa razvojem  Zenice. Ovom prilikom pokrenuta je inicijativa da se uspostavi  saradnja  između Splita i Zenice u oblastma sporta, kulture, biznisa i turizma.

Delegacija iz Splita posjetila je sjedište Zeničko-dobojskog kantona gdje se razgovaralo sa predstavnicima Ministarstva obrazovanja, nauke, kulture i sporta. Za vrijeme boravka u Zenici susreli su se i sa rukovodstvom  Ragbi kluba “Čelik”.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno