Naše

Spisak lažnih boraca stara vijest iz 2011.!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Spisak lažnih boraca stara vijest iz 2011.! – Tokom jučerašnjeg i današnjeg dana mediji u okruženju su objavili “bombastičan” tekst sa imenima navodnih 929 “lažnih” boraca, a pojedini su otišli i korak dalje, izdvajajući sa liste imena osoba iz pojedinih gradova.

lazniborcizen02Bila bi to poslastica za čitaoce, da se ne radi o svjesnoj ili još gore, nesvjesnoj obmani sa tekstom starim više od četiri godine!

Vidljivo je to čak iz prve rečenice, gdje se kao ministar za boračka pitanja FBiH navodi Zukan Helez, koji odavno nije ministar, ali to oni koji su prenijeli pra-stari tekst očigledno ne znaju!

Dovoljno je bilo ukucati u pretraživač bilo šta vezano za “ekskluzivnu” temu, ali nažalost u pravoj poplavi lažnih tema sve za klik najviše ispaštaju – čitaoci, kojima se podvaljuju tekstovi stari po nekoliko godina.

Ujedno, ovo je naš odgovor i našim čitaocima koji su sa čuđenjem pitali zašto ne izvještavamo o “spisku”, ali i odgovor kako to da teksta, na koji se pozivaju pojedini mediji, nema na stranicama medija koji ga je prvobitno objavio, ali prije pedesetak mjeseci (!!!), Federalne TV.

lazniborcizen01



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno