Nogomet

Spisak bez selektora: Kome je svanulo zbog Kodrinog odlaska?

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Pozivi reprezentativcima Bosne i Hercegovine za naredne utakmice u kvalifikacijama za EURO protiv Lihtenštajna i Portugala otišli su iz FSBiH prema adresama klubova, iako Zmajevi nakon rastanka s Mehom Kodrom i dalje nemaju selektora.

A novi selektor bit će Savo Milošević i on će zvanično biti predstavljen do kraja sedmice, tačnije u petak, objavio je SportSport.ba.

Kada su u pitanju igrači na koje se računa, pojedinci koji nisu bili na Kodrinom spisku vraćaju se među Zmajeve. SportSport.ba piše kako se u nacionalni tim vraćaju Siniša Saničanin, Gojko Cimirot pa i Vladan Danilović…

Poziv je dobio i Almedin Ziljkić, s kojim je Milošević sarađivao u Olimpiji, kao i Dal Varešanović, igrač turskog Rizespora koji je kao član Sarajeva debitirao kod Faruka Hadžibegića.

Ivan Bašić, kapiten mlade selekcije BiH, bit će novo ime na okupljanju Zmajeva.

Ovoga puta su, navodno, bez poziva ostali Hrvoje Miličević, Adi Nalić, Sanjin Prcić.

Novi selektor, izvjesno je, u oktobarskom ciklusu neće moći računati na povrijeđenog Radeta Krunića, nejasna je situacija s Anelom Ahmedhodžićem protiv kojeg je pokrenut disciplinski postupak, a Kenan Kodro je otišao u reprezentativnu penziju.

Autor: SportSport.ba.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno