Zenica

Spektakularnim koncertom Željka Joksimovića završen Zenica Summer Fest 2019.

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Spektakularnim koncertom Željka Joksimovića završen Zenica Summer Fest 2019. – Posljednja festivalska noć, najvećeg ljetnog Festivala u gradu, Zenica Summer Festa 2019., završena je veličanstvenim koncertom jedne od najvećih muzičkih zvijezda regiona – Željka Joksimovića.

Preko 40 hiljada ljudi, došlo je da pjeva velike hitove ove regionalne zvijezde, koja je kao kruna označila završetak još jednog, uspješno organizovanog projekta Radio – televizije Zenica.

Noć prepuna emocija, ljubavi i zagrljaja koje je publika prenijela na Željka, a ovaj to istom mjerom uzvratio, bila je posebna i neponovljiva, te smo sigurni da će uspomene koje će svaki od posjetilaca ovog koncerta ponijeti, biti dugo čuvane i prepričavane.

Zenička publika, ali i posjetitelji koji su dolazili sa svih područja BiH, svih proteklih 20 dana imali su priliku vidjeti i čuti, različite sadržaje za sve generacije, tako da s pravom možemo reći da je projekat Zenica Summer Fest 2019., protekao u najboljoj mogućoj organizaciji.

Zahvaljujući našem ZSF timu, koji je nesebično i danonoćno radio na pripremama svakog od sadržaja, odličnim vremenskim uvjetima koji su besprijekorno bili na usluzi svakom izvođaču, ali i publici, koja je svojim dolascima, doprinijela da ova ZSF priča bude savršena, Zenica Summer Fest ponio je epitet najvećeg ljetnog Festvala u zemlji.

Zenica Summer Fest



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno