Info

Specijalno izdanje „Centralnog dnevnika“ pod nazivom “Konačna presuda Karadžiću”

Specijalno izdanje „Centralnog dnevnika“ u srijedu – U “Konačnoj presudi Karadžiću” govore Geoffrey Nice, Nevenka Tromp, Ante Nobilo i Vasvija Vidović

Ekipa „Centralnog dnevnika“ Face TV-a, informativne emisije sa najdužom tradicijom u regiji i Evropi, predvođena fenomenalnim Senadom Hadžifejzovićem za srijedu, 20. mart je pripremila specijalno izdanje emisije pod nazivom “Konačna presuda Karadžiću”.

Žalbeno vijeće Međunarodnog rezidualnog mehanizma za kaznene sudove za srijedu je zakazalo izricanje konačne presude Radovanu Karadžiću, a, tim povodom, FACE TV će emitirati CD specijal koji će trajati četiri sata.

– Specijalno izdanje „Centralnog dnevnika“ u srijedu počinjemo emitirati u 12 sati, a gosti Senada Hadžifejzovića će biti Ante Nobilo i Vasvija Vidović. Uživo iz Haga javljat će se naš reporter Admir Salihović, a neki od njegovih sagovornika bit će bivši Haški tužilac Geoffrey Nice i bivša istražiteljica Haškog tribunala Nevenka Tromp. U 14 sati emitirat ćemo direktan prijenos čitanja presude, nakon čega nastavljamo sa „Centralnim dnevnikom“ u kojem ćemo imati brojne goste, analize, ali i reakcije na presudu – poručuju sa Face TV-a.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem