Info

Specijalno izdanje CD-a sa Senadom Hadžifejzovićem večeras od 18.45 sati iz Goražda

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Specijalno izdanje CD-a sa Senadom Hadžifejzovićem večeras od 18.45 sati iz Goražda – Iz Centra za kulturu Goražde večeras sa početkom od 18.45 sati Face TV uživo će emitirati specijalno izdanje Centralnog dnevnika sa Senadom Hadžifejzovićem.

U emisiji će se govoriti o brojnim temama- privredi, goraždanskom sportu, kulturno-historijskim znamenitostima… Senad Hadžifejzović je zbog Centralnog dnevnika posljednjih dana bio gost herojskog grada na Drini, gdje je snimio televizijsku najavu, ali i nekoliko fotografija.

–  Naša historija, stećci pod zaštitom UNESCO-a, ali ne i pod zaštitom države – Goršić polje. Pozdrav sa Kosača, rodnog mjesta Herceg Stjepana Kosače. Gledajte CD uživo večeras iz Goražda od 18.45 sati – poručio je gledateljima Senad Hadžifejzović.

Ekipa Centralnog dnevnika Face TV-a, informativne emisije sa najdužom tradicijom u regiji i Evropi, povjerenje miliona gledatelja u BiH i zemljama bivše države zaslužila je neposrednim i objektivnim izvještavanjem kroz jedinstven format.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno