Zabava

Specijalni program BH Telecoma za nezaboravnu novogodišnju noć – Zabavite se uz hitove Severine, Halida Bešlića, Vajte, Lake&Mirele i bend Dine Šukala i Adisa Sirbubala

Podijeli ovu vijest:

Specijalni program BH Telecoma za nezaboravnu novogodišnju noć – Zabavite se uz hitove Severine, Halida Bešlića, Vajte, Lake&Mirele i bend Dine Šukala i Adisa Sirbubala u live izvedbi i nasmijte uz film našeg oskarovca „Deset u pola“ 

Specijalni novogodišnji show „Pozdravi staru i dočekaj novu 2022. uz MY TV!“ počinje u 21 sat, a za vas nastupaju zvijezde sa svojim hitovima za nezaboravan provod.

Severina, Halid Bešlić, Seid Memić Vajta i Laka i Mirela nastupaju uz pratnju i muzičku produkciju benda Dine Šukala i Adisa Sirbubala, koji su specijalno za ovu priliku uradili nove aranžmane za neke od pjesama.

PROČITAJTE I:   NAGRADNA IGRA: Osvojite dječiju igraonicu!

Kroz novogodišnji show vodit će vas uvijek dobro raspoloženi Tarik Filipović i Helena Vuković.

Po završetku novogodišnjeg programa „Pozdravi staru i dočekaj novu 2022. uz MY TV!“, pola sata poslije ponoći, udobno se smjestite i pogledajte novi film Danisa Tanovića „Deset u pola“.

Komedija, kao stvorena za novogodišnju noć govori o prijateljstvu i porodici. Inspirisana je jednim od najkontroverznijih gastronomskih pitanja: Gdje se mogu pojesti najbolji ćevapi u gradu?

PROČITAJTE I:   U 2021. godini oporavak kino-tržišta u BiH, rekordi regionalnog i bh. filma

Glavne uloge tumače Branko Đurić Đuro i Izudin Bajrović, sporedne: Kerim Čutuna, Helena Vuković, Anja Matković, Goran Navojec, Nermin Tulić, Faketa Salihbegović Avdagić i Boris Ler.

Novogodišnji program je besplatan za sve Moja TV i Moja webTV korisnike, a uz nadoknadu od 7,99 dostupan je u gledaocima BiH i cijelom svijetu.

Film ne može biti emitovan za korisnike izvan BiH, zbog prava na distribuciju koja ograničavaju njegovo emitovanje samo na teritoriju Bosne i Hercegovine.  

Pay-per-view kartu možete kupiti ovdje.

Rezervišite svoje mjesto na dočeku nezaboravne Nove godine!

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010