Oglasi

Softverska kompanija u Zenici traži mlade koji će se pridružiti timu!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Certigon je softverska kompanija osnovana 2013., sa sjedištem u Nizozemskoj. U julu 2021.otvorena je poslovnica u Zenici (Certigon d.o.o.), sa ciljem da se u našem gradu osnuje kompanija koja će mladim ljudima omogućiti siguran i stabilan posao u industriji koja neprekidno raste.

Kompanija je orijentirana ka svojim zaposlenicima, fokusiramo se na lični i profesionalni razvoj kroz neprekidno usavršavanje i učenje. Težimo ka savršenstvu u svakoj fazi razvoja, tako da osiguramo dosljednost u kvaliteti rada, što se i ogleda kroz kvalitetne proizvode koje isporučimo našim klijentima.

Pošto se kompanija jako brzo širi, u potrazi smo za ljudima koji će se pridružiti našem ambicioznom timu i razvijati se zajedno sa nama.

Ako ovo sve zvuči zanimljivo i želite raditi i napredovati u sektoru koji raste iz dana u dan, imamo otvorene pozicije za:

  • .Net Team Lead
  • QA Team Lead
  • Medior/ Senior .Net Engineer
  • PHP/ Laravel Engineer
  • DevOps Engineer
  • QA Engineer

 

Detaljnije o kompaniji i otvorenim pozicijama možete pronaći na našoj stranici https://career.certigon.nl/?page_id=300  a prijave možete slati na  [email protected] .



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno