Nesreće

Smrt u trafo stanici: identifikovan Alem Bajramović

Alem Bajramović
Alem Bajramović
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Zeničanin Alem Bajramović zvani Deba (29) nestao je u noći između petka i subote, 21. i 22. avgusta ove iz porodične kuće u naselju Tetovo. Nepuna tri mjeseca kasnije, policija je u trafo stanici blizu Željezničke stanice Jelina, desetak kilometara sjeverno od Zenice, pronašla tijelo u raspadanju za koje je utvrđeno da se radi o njemu. Prema prvim tragovima, smrt je uslijedila usljed udara struje visokog napona.

Obdukcija pronađenog će biti obavljena danas (utorak), ali je jučer poslijepodne utvrđeno da se radi o njemu. Tijelo je pronađeno u zgradi Trafo-stanice, koja se nalazi uz željezničku stanicu u Jelini i vrlo rijetko se u nju ulazi. Nezvanično, tijelo je pronađeno tokom kontrole uređaja od stručnih radnika Elektroprivrede.  i Željeznica.

Kako je krajem avgusta ispričala njegova majka Hazema, Alem je u petak 21. avgusta uvečer sjedio s roditeljima ispred kuće, te otišao na spavanje, zamolivši majku da ga probudi ujutro, “jer mora kod zubara”. Kad je ona ujutro došla do njegove sobe, nije ga bilo, a u sobi su ostale sve lične stvari, pa i lični dokumenti.

Ona je tad rekla da je pokušavala da ga nazove na mobitel, ali da je uređaj samo povremeno bio dostupan. Porodica je sumnjala da je ubijen ili otet, jer je ranije imao problema sa jednim poznanikom, nakon čega se navodno povukao u kuću i rijetko izlazio. Alem je razveden, ima jedno dijete, a ranije je bio u zatvoru zbog krađa. Šta je bio povod, kako se stradali našao u objektu, te kako je došlo do smrti, utvrdiće istraga koju provodi policija pod nadzorom tužioca.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno