Rekreacija

SMETOVI ZOVU: pješački pohod – subota 8.30 sati

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

SMETOVI ZOVU: pješački pohod – subota 8.30 sati  – MEDO SE PROBUDIO  (Ako neko nije skontao, mi smo MEDO koji je spavao pa smo sad eto kao probudili se ) Da bi se kotrljali u snijegu, a da to izgleda baš ono dobro i da bude sa puno adrenalina, bitno je da se zagrijemo, napunimo pozitivnom energijom i sniježnim osmijehom.

Sama ideja je nastala zbog zabave i druženja a i smatrajući da je kotrlanje nizbrdo lakša varijanta, dok je kotrljanje “ka gore” jedna već problematika po sebi koju planiramo testirati i zaključiti je li zabavna.

U saradnji sa Planinarskim društvom Željezara Zenica koji imaju već par godina tradicionalni pješački pohod na Smetove pod nazivom “Pješačenjem do zdravlja”, ideja je da se i mi priključimo sa svima Vama, podržimo PD Željezaru i učestvujemo u fenomenalnom pješačkom pohodu na Smetove, zagrijemo svoja tijela i kotrljamo se, neko odozgo prema dole, neko odozdo prema gore, ali eto, bitno je da se nešto dešava.

PS: Kotrljanje nije obvezno, hodanje je bitno a i vaša želja da provedete dan u prirodi

IZLET JE POTPUNO BESPLATAN

P.S. Kad već nemamo grijanja, ajde da se ugrijemo sami

SUBOTA, POLAZAK 8.30



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno