Oglasi

Slovenačkoj firmi potrebno više radnika na pozicijama Radnik u proizvodnji, Bravar, Mašinski tehničar, Rukovatelj kranom i Električar

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Slovenačkoj firmi potrebno više radnika na pozicijama Radnik u proizvodnji, Bravar, Mašinski tehničar, Rukovatelj kranom i Električar – SIJ Acroni je najveća kompanija čelične divizije Grupe SIJ – Slovenačke čelične industrije. Ponosi se visokim kvalitetom proizvedenog čelika, vrhunskim znanjem naših zaposlenih, koji se prenosi iz generacije na generaciju, sopstvenim razvojem, koji prati potrebe tržišta i u budučost usmjerenom proizvodnjomu visoko kvalitetnih višje vrijednih ravnih debelih limova čeličnih proizvoda.

Grupa SIJ je najveća slovenačka vertikalno integrisana metalurška grupa, koja svojim proizvodima zauzima vodeće tržišne pozicije na evropskim i svjetskim tržištima čelika. Pored osnovne metalurške (osnovne djelatnosti), SIJ Grupa se sastoji i od prehrambeneog djelatnostiposlovanja
(Perutnina Ptuj), u kojima jeu kojoj je zaposleno ukupno oko 7.000 radnikazaposlenih u Sloveniji i inostranstvu. Sa svojim proizvodima Grupa je prisutna na više od 80 svjetskih tržišta i jedan je od najvećih slovenačkih poslodavaca i izvoznika.

Tražimo saradnike za realizaciju naše strategije i Za realizaciju naše strategije i za ostvarivanje ciljeva kompanije tražimo saradnike za radna mjesta.
Radnik u proizvodnji
Bravar, mašinski tehničar
Rukovatelj kranom
Električar

Tražimo kandidate sa završenom edukacijom:
 Mašinski tehničar, mehaničar, mašinski radnik, metalostrugar, elektrotehničar, elektromehaničar i slično;

Tražimo kandidate sa specifičnim vještinama:
 Radno iskustvo u području održavanja mašina i varenja;
 Radno iskustvo u području elektro održavanja mašina
 Iskustvo u radu na mašinama;
 Iskustvo sa upravljanjem mostne dizalice sa zemlje;
 Iskustvo u industriji čelika.

Izabranom kandidatu nudimo:
 rad u stabilnoj kompaniji i uredne uslove rada;
 stručno osposobljavanje i obrazovanje;
 mogućnost razvoja karijere i napredovanja.

Izabranom kandidatu će biti uređena radna i boravišna dozvola za RS i sa njim če biti sklopljen ugovor o radu na određeno vrijeme od 14 mjeseci uz mogućnost produženja ugovora ili sklapanja ugovora na neodređeno vrijeme.

Mjesto rada: Jesenice

Prijave sa biografijom i potvrde o stečenom stručnom obrazovanju i stručnom usavršavanju pošaljite na e-mail [email protected] . Razgovori će se održati u Zenici krajem septembra.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno